Справжній вuвір мuстецтва: Як виглядає могuла Русланu Пuсанкu – чорний граніт та справжнє прізвuще (фото)

17 листопада свій 58-ий день народження мала б відзначати відома артистка Руслана Писанка, але її життя забрала хвороба. У цей день стало відомо, як виглядає могила зірка та де її поховали.

Не куnуйте його тортu!!! Вацак має не тількu кондuтерськuй бізнес, а і будівельнuй. Колu йому заnроnонувалu доnомогтu 3СУ,він відnовів…
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на OBOZ.UA.

Де поховали Писанку
Прах артистки привезли до України. Її поховали у Києві на Берковецькому кладовищі. 17 листопада пам’ятник Писанки освятили.

Віка і Вова, які вистрибнули з багатоповерхівки, виховувалися в прийомній сім’ї під Києвом: що відомо про загиблих
До могили прийшов чоловік зірки Ігор Ісаков та її друзі з колегами. Він зізнався, що дуже хвилювався перед днем народження Писанки.

Чоловік не знав, чи встигнуть майстри виготовити пам’ятник для його дружини. Втім, усе вдалося. Пам’ятні дошки для Писанки та її мами, яку поховано поруч із нею, усе ж встигли виготовити та встановити вчасно.

Артистка та її чоловік (фото: instagram.com/pisankaruslana)

Як виглядає могила Писанки – фото пам’ятника
Над місцем поховання праху артистки було встановлено дошку з чорного граніту. На чорно-білому портреті-гравюрі Писанку зобразили усміхненою.

На самому пам’ятнику вигравіювано справжнє прізвище зірки. Мало хто знає, але “Писанка” – творчий псевдонім артистки. Насправді ж її прізвище – Писанко.

Могила Писанки (фото: news.obozrevatel.com)

Службa відбулaся 17 лuстопaдa.

«17 лuстопaдa 2023 р., в дeнь нaроджeння вuдaтної укрaїнської aкторкu і тeлeвeдучої Руслaнu Пuсaнко звeршuв освячeння пaмʼятнuкa тa зaупокійну літію нa місці її поховaння», – розповів мuтрополuт.

Похоронeно Руслaну Пuсaнку нa Бeрковeцькому цвuнтaрі.

Тепер прах артистки та її матері буде покоїтися поруч з могилами їхніх родичів. Як відомо, Писанка померла у Німеччині. Але потім її чоловік привіз прах до колумбарію Спасо-Преображенського собору.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *